Puymirol (Grandis Castro) was given a grant of murage dated 12/7/1283.

Wording
De assensu dato composicioni ordinate super clausura murorum de Grandi Castro, etc. - Rex omnibus ad quos, etc., salutem. Sciatis quod, cum inter fidelem nostrum Johannem de Grelliaco, militem, senescallum Vasconie, pro nobis et nomine nostro, ex parte una, et consules et probos viros Grandis Castri, ac consules el probos viros Montis Clari ac eciam consules el piobos viros de Monte Fflankyno, et consules ac probos viros de Turnon, ex parle altera, super clausura murorum dictarum villarum de Grandi Castro , de Monte Claro, de Monte Fflankyno et de Turnon per predictos consules ac probos viros predictos facienda, el super portalibus earumdem villarum propriis {Ms. vestris} sumptibus faciendis sub certis modo, forma el convencionibus, certa fuerit composicio, ut intelleximus, ordinata , ac carte de cartolario super premissis facte fuerint hinc et inde, nos predicte composicioni super premissis facte plenum et expressum prebemus assensum. In cujus, etc. T. ut sa. {apud Vasatum, .iij. idus Julii, anno Domini .mo. cco. octogesimo tercio}

Granted by Edward I. (Regnal year 11). Granted at Vasatum.
Primary Sources
Bémont, C. (ed), 1900, Rôles Gascons, 1273-1290, tome deuxiéme (Paris) p. 213-14 No. 752 online copy

Puymirol (Lot-et-Garonnce, arr. Agen).
This appears to be a consent for the farm to be used to pay debts arising from building walls.