Berwick-upon-Tweed (Berewici super Twedam) was given a grant of murage dated 24/7/1347.

Iterum mandatur quod defectus in muris et bretagiis Berewici reparentur.
Rex eidem {dilictis & fidelibus suis Thome de Musgrave Waltero de Creyk & Willelmo de Kelleseye camerar' ville Berewici super Twedam} salutem. Mandamus vobis quod defectus in muris & bretagiis ville praedicte existentes reparatone & emendatone quibus necessario indigent per visum & testimonium dilecti & fidelis nostri Thome de Musgrave custodis ville praedicte sine dilatione reparari & emendari fac' Et de eo quod circa reparato'em & emendato'em hujusmodi sic appofueritis vobis in compoto vostro per testimonium praedictam debitam allocato'em habere faciemus.
T. ut supra {T. custode praedicto apud Redyng xxiiij die Jul'.} Per ipsum R' & cons'.

Granted by Edward III. (Regnal year 21). Granted at Reading.
Primary Sources
Macpherson, D., Caley, J. and Illingsworth, W. (eds), 1814, Rotuli scotiae in Turri londensi et in Domo capitulari westmonasteriensi asservati (Record Comission) Vol. 1 p. 699

¤¤¤¤¤