Berwick-upon-Tweed (Berewici super Twedam) was given a grant of murage dated 1/10/1359.

Jahanni de Coupeland, custodi Berewici, mandatur quod muros et turres reparari faciat.
Rex dilecto sibi Johanni de Coupeland custodi ville sue Berewici super Twedam salutem Mandamus vobis quod defectus murorum & turrellorum ville praedicte in locis quibus reparatoris & emendatoris muroram & turelloram praedictorum {supple defectu} pro vostram tepiditatem & negligentiam dampnum vel periculum aliquod eidem ville non eveniat Et nos vobis de misis & custubus quos circa reparatorem & emendatorem praedictas per visum & testimonium dilicti nobis Roberti de Tuggehale camerarii nostri ville praedicte apposueritis debitam allocatorem ad saccarium nostram habere faciemus.
T.R. apud Westm' primo die Octobr'. Per consilium.

Granted by Edward III. (Regnal year 33). Granted at Westminster.
Primary Sources
Macpherson, D., Caley, J. and Illingsworth, W. (eds), 1814, Rotuli scotiae in Turri londensi et in Domo capitulari westmonasteriensi asservati (Record Comission) Vol. 1 p. 842

¤¤¤¤¤