Limerick was given a grant of murage dated 6/5/1320.

Pro civibus Limerick de emendatione murorum.
Edwardus dei gracia Rex Anglie Dominus Hibern & Dux Aquit' Omnibus Ballivis & fidelibus suis in Hibern ad quos presentes literae prevenerint salutem Quia cives Civitatis nostre Lymer' diversis ex causis adeo depauperati sunt quod vix eis sufficiunt omnia bona Civitatis praedicte ad ipsam Civitatem custodiend' contra Hibernicos felones nostros parcium illarum et similiter ad emendand' muros Civitatis illius qui manifeste minantur ruine concordatum e' & concessum per cons' nostram in instanti parliamento nostro apud Dubl'n quod de eisdem Civibus nichil de firma nostra ejusdem civitatis ad presens levetur set quod Thes' & Barones nostri de scaccario Dubl'n cessent de firma illa de eis levanda quousque aliud inde ordinaverimus In cujus rei testimonium has literas nostras fieri fecimus patentes T' Rogero de mortuo mari Justic' Hibern apud Dubl'n vito die maii anno r' n' terciodecimo.
6 May. 1320Dublin
Because the citizens of the city of Limerick for various reasons are so impoverished that all the goods of the city are scarcely enough to guard the city against the Irish felons and to repair the walls, which are clearly threatened with ruin, it has been agreed by the council in the present parliament at Dublin that nothing of the farm of the city shall be levied from them at present, but that the T. and barons of the Ex. cease doing so until otherwise ordered.
Attested: Roger Mortimer, Jcr of Ire.
Authorized: By bill of the Jcr.
Concordat' est per cons' Regis in instanti parliamento apud Dub' quod de firma civit' Lym' (que diversis ex causis adeo depauperata est quod vix sufficiunt omnia bona ej' ad ipsam custodiend'), nihil ad presens levetur. Dub', 6 Maii.

Granted by Edward II. (Regnal year 13). Granted at Dublin. Granted by Rogero de mortuo mari Justic' Hibern.
Primary Sources
Commissioners on the Public Records of Ireland, 1889 (prepared 1829-30), Chartae Privilegia et Immunitates, being transcripts of charters and privileges to cities, towns, abbeys and other bodies corporated, 18 Henry II. to 18 Richard II., 1171 to 1395 (Dublin; Irish Record Commission) p. 52 (Ref. E Rot. Mem. 13, 14 Ed. II. m 33 d.)
A Calendar of Irish Chancery Letters, c. 1244-1509, PR 13 Edw. II View CIRCLE record
Tresham, Edward (ed), 1828, Rotulorum patentium et clausorum cancellariae Hiberniae calendarium (Dublin; His Majesty's printers) p. 27 No. 41

Westropp, T.J., 1916, The antiquities of Limerick and its neighbourhood p. 20 online copy

Comments
In 1310 and 1322 grants of murage were made for repairing the fortifications, the last year being soon after the terrifying extinction of the Norman colony at Dysert in 1318 and the burning of Bunratty. (Westropp)
A couple of short grants followed in the early 1320's for repair of the town walls, bridge and castle (CPI 52), (Thomas)

¤¤¤¤¤